2009
08.23

On the line!

23 augustus 02:15 en we zijn weer online!

De meeste mensen hadden het vast wel gemerkt, maar we zijn even enkele dagen off the line geweest, wat voor dirkslanders.nl een unicum is, want het gebeurde eerder enkele jaren geleden toen de site gehacked was (welke malloot heeft behoefte aan het hacken van zo’n site?) en begin van dit jaar, omdat Lycos stopte met de webhosting en dat door een Duits bedrijf werd overgenomen….en dat ging ook niet helemaal vlekkenloss (eigenlijk met een ringel S, zoals we nog hebben geleerd van Flint).
Ook scheelde het niet veel of Dirkslanders.nl had niet meer bestaan, maar door de steunbetuigingen in het gastenboek van mensen die dat toch erg zonde zouden vinden plakken we er gewoon weer een tijdje aan vast. Wel hangt dit natuurlijk af van de activiteit van de bezoekers. Het gastenboek loopt goed, dus dat zit wel snor.

Nu hebben we dus een makkelijk te updaten site, die in tegenstelling tot de vorige site in blogvorm op de eigen host staat en er dus zonder forewarding is en zo kunnen er dus ook gewoon foto’s etc. op de eigen site gezet worden.

Zoals jullie zien staat er in de bovenbalk het “gastenboek” en een heuse “photogallery”, waar dus de komende tijd de foto’s netjes gerangschikt in komen te staan.

Nu staan er 30 foto’s van OTC in en zullen er binnenkort in deze “gallary” nog +- 80 bijgeplaatst worden. Ook liggen er nog foto’s van Dance Valley op de plank stoffig te worden en ergens meen ik me te herinneren dat meer dan een jaar geleden Black geweest was waar ook enkele foto’s gemaakt werden??

Dus zoals de titel aangeeft: “Moor toe kom soen”!!!
Weltrusten!

No Comment.

Add Your Comment